Een dag vol teamwork, avontuur en ontspanning

veelgestelde vragen

Ontdek de kracht van samenwerking op onze Dendertrophy langs de prachtige Dender! 

Stel jouw team samen, ga de uitdaging aan en kom over de eindmeet als een sterker team. Welk bedrijf kan bewijzen dat ze de strafste zijn?

algemeen

De Dendertrophy is een uniek teambuilding-evenement waarbij bedrijven in teams van 4 personen deelnemen aan uitdagende opdrachten, zowel op als naast de Dender. Tijdens de Dendertrophy staan zowel oriëntatie en avontuurlijke uitdagingen als denkproeven centraal. Na een dag vol samenwerking en avontuur kunnen de deelnemers genieten van een smakelijke BBQ, waarna ze de dag feestelijk afsluiten met een knallend optreden van de DJ!

Voor bedrijven die willen samenwerken en strijden in een sportieve, uitdagende setting. Teams kunnen het tegen elkaar opnemen, waardoor de teamspirit en de band met andere bedrijven worden versterkt. Dit evenement biedt niet alleen teambuilding, maar ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, de Dendertrophy is de perfecte mix van competitie en verbinding!

Ja, de Dendertrophy is geschikt voor zowel jong als oud! De dag bestaat uit een gevarieerde mix van actieve en minder actieve uitdagingen, zodat iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. 

Ja, absoluut! Supporters zijn van harte welkom om jullie aan te moedigen tijdens de Dendertrophy. Ze kunnen zich ook inschrijven voor de lunch & BBQ, zodat ze samen met jullie van een heerlijke maaltijd kunnen genieten tijdens en na een dag vol avontuur! (Inschrijven kan via jullie inschrijvingsformulier of achteraf door een mailtje te sturen naar info@outsideraalst.be)

We laten ons niet afschrikken door een spatje regen! De Dendertrophy gaat gewoon door. Enkel bij onweer kunnen we het programma aanpassen om de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen.

Praktisch

De Dendertrophy vindt plaats op zaterdag 26 april 2025 op het domein van The Outsider Aalst (Kapellekensbaan 4a, 9320 Aalst). De exacte planning wordt nog gecommuniceerd maar hou zeker de volledige dag vrij in jouw agenda.

Zorg voor een comfortabele/sportieve outfit die tegen een stootje kan. Vergeet niet om extra kleding mee te nemen in geval van regen of na een van onze wateractiviteiten. Zo blijf je altijd lekker droog en comfortabel.

Er zijn verschillende kleedkamers beschikbaar waar je je kunt omkleden en je kunt verfrissen in een gezamenlijke douche.

Ja, er zullen verschillende lockers ter beschikking staan. De lockers kunnen gesloten worden met een muntstuk van 2 euro. 

Eigen drank en eten meenemen is niet toegestaan. Een kleine snack is echter geen probleem. Wij zorgen voor drankjes, lunch en avondmaal.

Daar houden wij graag rekening mee! Gelieve bij het inschrijven aan te duiden of je al dan niet vegetarisch bent of een voedselallergie hebt. 

inschrijven

Je kan jouw team hier inschrijven.

Volg onderstaande stappen:

  1. Vul jouw teamnaam in
  2. Vul de gegevens van de 4 deelnemers in
    • I.v.m. lunch en barbecue: geef aan of iemand een voedselallergie heeft of vegetarisch is
  3. Duid aan hoeveel supporters willen genieten van onze lunch en barbecue
  4. Betaal online
  5. Je bent ingeschreven!

De inschrijving kost € 600 excl btw per team. In de prijs zijn de deelname voor 4 personen, een smakelijke lunch en barbecue, professionele begeleiding en een dag vol avontuur en teambuilding inbegrepen.

1 team bestaat uit 4 deelnemers. 

Je kan je bedrijf met zoveel teams inschrijven als je maar wilt, er staat geen limiet op.

Inschrijven kan tot een maand voor De Dendertrophy (uiterlijk 29 maart 2025), zodat wij het evenement optimaal voor jullie kunnen voorbereiden.

Willen jullie supporters ook genieten van een heerlijke lunch en barbecue? Vergeet ze dan niet aan te melden via jullie inschrijvingsformulier. Zijn jullie al ingeschreven maar wil je nog supporters toevoegen? Of het aantal supporters wijzigen? Stuur dan een mailtje naar info@outsideraalst.be en wij brengen het voor jou in orde!

Mobiliteit

Adres:

The Outsider Aalst
Kapellekensbaan 4
9320 Aalst

De Dendertrophy vindt plaats in Aalst, op slechts 5 minuten van de E40. Je kunt gratis parkeren op de parking van de Sporthal Schotte.

Trein
Je kan ons makkelijk bereiken via de trein. Let op, neem de trein naar het station Erembodegem. Na aankomst is het slechts een korte wandeling van ongeveer 1 km naar ons avonturenpark.

Bus
De Dendertrophy is eenvoudig te bereiken met de bus. De bus stopt direct voor ons domein bij de halte ‘Erembodegem Sporthal Schotte’.

Je kunt ons ook met de fiets bereiken. Bovendien hebben we een overdekte fietsenstalling op het domein.

Deelname:

€600

/TEAM

excl. BTW