De ultieme challenge voor bedrijven
te midden de natuur

Een uitdagend concept voor collega's en concullega's

Deze business trophy is een dag vol teamwork en fun, waar wij alles organiseren en jij enkel hoeft klaar te staan aan de start. Geen gedoe, wel een teambuilding die van A tot Z is geregeld, waar we jou verrassen met tal van uitdagingen op allerhande niveaus.

Challenge, mind, body and team

Een multidisciplinair team is cruciaal om bij elke proef het onderste uit de kan te halen. Van fysieke kracht tot efficiënt de taken verdelen en oplossingsgericht denken: Elke sterkte komt van pas, en teamwork zal altijd de sleutel zijn tot succes.

4 personen per team

Speel je op zeker en stel je teams samen die dagelijks samenwerken, of ga je voor een extra uitdaging en kies je er de collega’s uit die jou het minst bekend zijn? Beide leidt ongetwijfeld tot een geweldige leerschool. Elkaar beter leren kennen en beter leren samenwerken is het doel, de eerste plaats wegkapen is een mooie kers op de taart.

Meerdere teams per bedrijf

Beperk je niet tot één team maar ga met alle collega’s de uitdaging aan. Creëer onvergetelijke ervaringen met de hele equipe en haal nóg meer uit deze teamdag.

Nog vragen? Praat met ons.

Een organisatie die niet aan zijn proefstuk toe is

De Dendertrophy wordt georganiseerd door The Outsider Aalst, onderdeel van het avontuurlijke imperium The Outsider.

Wat in 1987 begon als een kleine organisator van buitensportactiviteiten voor bedrijven, scholen en verenigingen, is inmiddels uitgegroeid tot een waar avontuurparadijs met vijf vestigingen:

The Outsider biedt een heel uitgebreid aanbod aan avontuurlijke en natuurgebonden activiteiten die je zowel uitdagen als plezier bezorgen. De focus ligt op teambuilding en grenzen verleggen, voor jong en oud. Na menig succesvolle teamtrophies in alle vormen en maten doorheen de jaren, is nu ook de Dender het speelveld voor een competitie onder bedrijven.

Event X

'21

Trophy x

'23

Dendertrophy

'24

Stel je eigen multidisciplinair topteam samen